Jako holka ?

Jednou bych si chtěl splnit svůj dávný sen a probudit se jednoho rána jako holka. Vyrazil bych zapařit s ostatníma holkama a hlavně bych poslouchal jejich zasvěcené rozhovory. Věřím, že bych nebyl ani moc překvapený. Vlastně bych se nemusel ani stát ženskou stačilo by být na týden pravým homosexuálem.

Škoda že jsem se nenarodil na K-Paxu, to by byla pohoda. Sex tam bolí a vedlejší produkt aktu je nesnesitelný smrad, takže se mu logicky nedostává takové důležitosti jako u nás. Když se tam narodí nový tvor, je to proto, že byl opravdu chtěn a vztahy tam fungují neuvěřitelně harmonicky.



Chlapy se tam nezamilovávají do Díry, ale do osobnosti jako takové a ženám je ukradený jestli tvůj pták vypadá jako telegrafní sloup a to dá rozum že preferují spíše předčasnou ejakulaci. Ten smrad a ta bolest se dá vydržet opravdu jen chvíli.

Jestli se dožiju mezikontinentálních komerčních letů našetřím si a odletím tam a sem budu lítat jen na dovolenou, do té doby než zapomenu co je to ryzí sex. A budu mít o jeden problém méně.

¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger