WESCO - odpadkové koše a popelníky se stylem

odpadkový košPro lidi co se nespokojí jen tak s nějakým umělohmotným odpadkáčem bez stylu je tu německá firma Westerman & Co, se sídlem v Sauerland.

Od roku 1867 zde tento rodinný podnik vyrábí vysoce kvalitní kovové koše s charakteristickým designem a vysokou funkčností. V nabídce firmy je jich kolem 50 druhů v různých barvách a tvarech. Celokovové koše Wesco jsou téměř nerozbitné a v domácnosti vydrží celou věčnost. Připočteme-li k tomu neotřelý tvar a krásu, nemusí se již cena jevit jako vysoká.

Jeden z nejznámějších klasických modelů Je koš nazývaný Pushboy jehož cena se pohybuje v rozmezí 4000-10000,- Kč. Cena se může jevit poněkud vyšší, ale po zhlédnutí na vlastní oči to za to stojí. Jeden kousek Wesco Pushboy požívám doma již 4 roky a pořád vypadá jako čerstvě zakoupený.

Kuřáky jistě potěší, že i na ně firma myslí a má ve své nabídce rozličné druhy popelníků s parádním designem vyrobené také z ocelového plechu.
Poslední skupina výrobků jsou doplňky pro kuchyni a domácnost.
Pro milovníky krásných a trvanlivých věcí, i když pro někoho možná trochu zbytečných, bych značku Wesco směle doporučil.

chlebník 
Ocelový chlebník a hrnce Wesco

odpadkový koš
 Odpadkový koš WESCO

konvice
Konvice WESCO

¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger